Bekvämt boende

Att bygga nytt är givetvis viktigt för ett växande Varberg. För oss på Varbergs Bostad är det lika viktigt att boendemiljöerna är bra, trivsamma och trygga. Därför ingår också en bred social satsning i vår verksamhet i allmänhet och i utvecklingen av Sörse i synnerhet.

Tid till annat roligt

Att bo i en trivsam lägenhet i ett välskött bostadsområde ger trygghet. Vi tar hand om den yttre miljön; klipper gräs, rensar rabatter, skottar snö och mycket annat – allt för att du ska få tid till annat roligt i livet.

Sörses läge på ett av Varbergs vackraste områden skapar i sig fantastiska möjligheter till ett boende där man trivs och mår bra. Den nya stadsdelsparken som är belägen i hjärtat av Sörse, förbättrar utemiljön för både hyresgäster och alla andra i Varberg. Här finns också en stadsodling med 28 odlingslotter, liksom flera bikupor, med tanke på den för miljön livsviktiga pollineringen.

Naturliga mötesplatser

Detta är endast några exempel på de insatser som skapar ännu fler naturliga mötesplatser och bidrar till gemenskap och integration även utanför själva boendet. Därför är vi också stolta över att hyresgästerna ger oss så bra betyg att vi utsetts till den bästa hyresvärden av alla kommunala bostadsbolag i Västsverige i SCB:s och Hyresgästföreningens egen undersökning.


Kontakta oss

Adress: Box 83, 432 22 Varberg
E-post: info@varbergsbostad.se
Tel: 0340 – 69 75 00
www.varbergsbostad.se

Varbergs Bostad

Org nr: 556502 – 4220
Copyright © Varbergs Bostad.
All rättigheter reserverade.

Följ oss