Bra boende för ännu fler

Sörse är en av Varbergs pärlor. Här har Varbergs Bostad redan 872 lägenheter i en underbar omgivning, som erbjuder ett bekvämt stadsliv i nära samspel med hav och natur. Inom de närmaste åren byggs här över 500 nya lägenheter i det som blir en ny, attraktiv stadsdel och entré till Varberg.

Den äldre delen av området uppfördes på 1960-talet inom det så kallade Miljonprogrammet. Då var bostadsbristen stor i hela landet. Och historien upprepar sig. I dag är läget på bostadsmarknaden detsamma och nu är det alltså dags för Sörse att på nytt ge ännu fler chansen till ett bra boende i attraktiva Varberg.

Att förnya och förtäta den gröna, natursköna stadsdelen Sörse är ett viktigt bostadsprojekt för Varberg och för Varbergs Bostad. Det är också ett bra exempel på den positiva framtidstro, det engagemang och det ansvar som vi på Varbergs Bostad känner för vår stad. Sett ur ett större perspektiv är Nya Sörse en avgörande bostadssatsning. Utvecklingen av Sörse skapar förutsättningar för framtidens Varberg.


Kontakta oss

Adress: Box 83, 432 22 Varberg
E-post: info@varbergsbostad.se
Tel: 0340 – 69 75 00
www.varbergsbostad.se

Varbergs Bostad

Org nr: 556502 – 4220
Copyright © Varbergs Bostad.
All rättigheter reserverade.

Följ oss